ΚΑΠΑΚΙ ΓΥΑΛΙΝΟ ORANGE

επιλέξτε μέγεθος
30 16 20 22 24 26 28
ΚΑΠΑΚΙ ΓΥΑΛΙΝΟ ORANGE
Καπάκι γυάλινο Orange Series Περιορίζει τις οσμές και τα σταγονίδια από το τηγάνισμα Κατασκευασμένo από επεξεργασμένο γυαλί κορυφαίας ποιότητας Με λαβή από βακελίτη για άνετο πιάσιμο Κατάλληλο για όλα τα τηγάνια & όλες τις χύτρες –κατσαρόλες Με οπές εξαερισμού για τραγανό τηγάνισμα Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων Απόλυτα ασφαλές για επαφή με τρόφιμα. Σχεδιάστηκε και συναρμολογήθηκε στην Ελλάδα από την ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ ΑΕ. Η εταιρεία εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας πιστοποιημένο κατά το πρότυπο ΕΝ ISO 9001 2008.
Κατάλληλο για Πλυντήριο
Κατάλληλο για Ψυγείο
Ανακυκλώσιμο
Κατάλληλο για Τρόφιμα

Μέγεθος

16 cm

ΚΩΔ

050.000342

Barcode

5201411000770

Χαρακτηριστικά
αντικολλητική επίστρωση

Η αντικολλητική επίστρωση είναι κορυφαίας ποιότητας Teflon Classic με την εγγύηση της DuPont. Η εσωτερική επιφάνεια αποτρέπει το φαγητό από το να κολλάει στα σκεύη ενώ κάνει το καθάρισμα παιχνίδι. Αποτελεί ένα ασφαλές υλικό για επαφή με όλα τα είδη τροφίμων.

θερμαντική απόδοση

Όλα τα προϊόντα για χρήση σε εστία της σειράς Orange είναι σχεδιασμένα με γνώμονα την άριστη λειτουργία σε κάθε τύπο εστίας εκτός από επαγωγική, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών, των κεραμικών και των εστιών υγραερίου και αλογόνου. Είναι ακατάλληλα για χρήση σε επαγωγικές εστίες.

γυάλινο καπάκι

Τα καπάκια από θερμικά επεξεργασμένο γυαλί (Tempered Glass) με βαλβίδα ατμού βοηθούν στην καθημερινή χρήση, για να παρακολουθείτε την πορεία της μαγειρικής σας χωρίς να χρειάζεται να ανοίγετε το καπάκι. Η ενσωματωμένη βαλβίδα εξασφαλίζει εκτόνωση της πίεσης κατά το βρασμό.

αλουμίνιο 5083

Τα προϊόντα Orange κατασκευάζονται από κράμα αλουμινίου 5083 το οποίο προσδίδει στα σκεύη υψηλή αντοχή και μεγάλη θερμοαγωγιμότητα. Έτσι μειώνεται ο χρόνος μαγειρέματος και εξοικονομείται ενέργεια, ενώ αποφεύγονται θερμά σημεία που μπορούν να κάψουν το φαγητό.

σύγχρονος σχεδιασμός

Τα σκεύη για χρήση σε εστίες της σειράς διαθέτουν πρωτοποριακές εργονομικές λαβές Stay-Cool από βακελίτη για άνετο και ασφαλές πιάσιμο. Αυτές παραμένουν κρύες ακόμη και μετά από ώρες μαγειρικής. Το έντονο πορτοκαλί χρώμα βελτιώνει τη διάθεση στην κουζίνα.