ΜΠΡΙΚΙ ΑΝΟΞ. 18/8

επιλέξτε μέγεθος
6,4 8,3 9
ΜΠΡΙΚΙ ΑΝΟΞ. 18/8
Μπρίκι TITANIUM Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα 18/8 Με λαβή soft touch για άνετο πιάσιμο Ιδανική κατανομή θερμότητος για σωστο ψήσιμο του καφέ Απόλυτα ασφαλές για επαφή με τρόφιμα. Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων Κατάλληλο για ηλεκτρικές, κεραμικές και εστίες υγραερίου και αλογόνου Διανέμεται στην Ελλάδα από την ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ ΑΕ. Η εταιρεία εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας πιστοποιημένο κατά το πρότυπο ΕΝ ISO 9001 2008.
Κατάλληλο για ηλεκτρική
Κατάλληλο για Κεραμική
Κατάλληλο για υγραέριο
Κατάλληλο για Αλογόνου
Κατάλληλο για Πλυντήριο
Κατάλληλο για Ψυγείο
Ανακυκλώσιμο
Κατάλληλο για Τρόφιμα

Μέγεθος

6,4 cm

ΚΩΔ

050.000501

Barcode

5201411003290

Χαρακτηριστικά
άνετη λαβή

Λαβή από βακελίτη με αφή soft touch. Δεν θερμαίνεται κατά την προετοιμασία του καφέ ενώ έχει αρκετό μήκος ώστε το χέρι του χρήστη να μην έρχεται κοντά στην φλόγα του υγραερίου.

αλουμίνιο 1,5mm

Κατασκευάζονται από κράμα αλουμινίου 5083 το οποίο προσφέρει υψηλή αντοχή και μεγάλη θερμοαγωγιμότητα. Έτσι μειώνεται ο χρόνος βρασμού και εξοικονομείται ενέργεια ενώ αποφεύγεται το να καεί ο καφές ή το γάλα στο σκεύος.

επίστρωση PFLUON

Αντικολλητική επίστρωση κορυφαίας ποιότητας PFLUON. Η εσωτερική επιφάνεια αποτρέπει τον καφέ ή το γάλα από το να κολλάει στα σκεύη ενώ κάνει το καθάρισμα παιχνίδι. Είναι ασφαλής για επαφή με κάθε είδους τροφίμων.