Χύτρα Αντικολλητική ORANGE 20cm

Το μαγείρεμα στα καλύτερά του! Κατασκευάζεται από κράμα αλουμινίου το οποίο της προσδίδει αντοχή και μεγάλη θερμοαγωγιμότητα, έτσι ώστε να μειώνεται ο χρόνος μαγειρέματος. Η αντικολλητική επίστρωση είναι Teflon Classic κορυφαίας ποιότητας με την εγγύηση της DuPont. Με εργονομικές λαβές Stay-Cool για άνετο και ασφαλές πιάσιμο και καπάκι από θερμικά επεξεργασμένο γυαλί. Κατάλληλη για κάθε τύπο εστίας (εκτός από επαγωγική) & για πλύσιμο σε πλυντήριο πιάτων.
Χαρακτηριστικά
αντικολλητική επίστρωση

Η αντικολλητική επίστρωση είναι κορυφαίας ποιότητας Teflon Classic με την εγγύηση της DuPont. Η εσωτερική επιφάνεια αποτρέπει το φαγητό από το να κολλάει στα σκεύη ενώ κάνει το καθάρισμα παιχνίδι. Αποτελεί ένα ασφαλές υλικό για επαφή με όλα τα είδη τροφίμων.

θερμαντική απόδοση

Όλα τα προϊόντα για χρήση σε εστία της σειράς Orange είναι σχεδιασμένα με γνώμονα την άριστη λειτουργία σε κάθε τύπο εστίας εκτός από επαγωγική, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών, των κεραμικών και των εστιών υγραερίου και αλογόνου. Είναι ακατάλληλα για χρήση σε επαγωγικές εστίες.

γυάλινο καπάκι

Τα καπάκια από θερμικά επεξεργασμένο γυαλί (Tempered Glass) με βαλβίδα ατμού βοηθούν στην καθημερινή χρήση, για να παρακολουθείτε την πορεία της μαγειρικής σας χωρίς να χρειάζεται να ανοίγετε το καπάκι. Η ενσωματωμένη βαλβίδα εξασφαλίζει εκτόνωση της πίεσης κατά το βρασμό.

αλουμίνιο 5083

Τα προϊόντα Orange κατασκευάζονται από κράμα αλουμινίου 5083 το οποίο προσδίδει στα σκεύη υψηλή αντοχή και μεγάλη θερμοαγωγιμότητα. Έτσι μειώνεται ο χρόνος μαγειρέματος και εξοικονομείται ενέργεια, ενώ αποφεύγονται θερμά σημεία που μπορούν να κάψουν το φαγητό.

σύγχρονος σχεδιασμός

Τα σκεύη για χρήση σε εστίες της σειράς διαθέτουν πρωτοποριακές εργονομικές λαβές Stay-Cool από βακελίτη για άνετο και ασφαλές πιάσιμο. Αυτές παραμένουν κρύες ακόμη και μετά από ώρες μαγειρικής. Το έντονο πορτοκαλί χρώμα βελτιώνει τη διάθεση στην κουζίνα.