Φριτέζα Αντικολλητική ORANGE 24cm

Φριτέζα Aντικολλητική (Non Stick) Με δίχτυ για να στραγγίζει το φαγητό ( λιγότερα λιπαρά) Με γυάλινο πυράντοχο καπάκι Τηγανίζει τραγανά φαγητά με λίγο λάδι Αντικολλητική επίστρωση κορυφαίας ποιότητας DuPONT TEFLON CLASSIC Σώμα από αλουμίνιο 3,6mm με εξαιρετική θερμοαγωγιμότητα για μέγιστη απόδοση και ομοιόμορφο μαγείρεμα Λαβές stay cool, για άνετο πιάσιμο ακόμη και μετά από ώρες μαγειρέματος. Κατάλληλη για ηλεκτρικές, κεραμικές και εστίες αλογόνου και υγραερίου. Καθαρίζεται εύκολα σε πλυντήριο πιάτων. Φιλική προς το περιβάλλον και 100% ανακυκλώσιμη. Οι συσκευασίες ανακυκλώνονται μέσω του συλλογικού συστήματος ανακύκλωσης της ελληνικής εταιρείας αξιοποίησης ανακύκλωσης. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από την ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ ΑΕ. Ασφαλής για επαφή με τρόφιμα. Η εταιρεία εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας πιστοποιημένο κατά το πρότυπο ISO 9001 2000.
Κατάλληλο για ηλεκτρική
Κατάλληλο για Κεραμική
Κατάλληλο για υγραέριο
Κατάλληλο για Αλογόνου
Κατάλληλο για Πλυντήριο
Κατάλληλο για Ψυγείο
Ανακυκλώσιμο
Κατάλληλο για Τρόφιμα
Χαρακτηριστικά
αντικολλητική επίστρωση

Η αντικολλητική επίστρωση είναι κορυφαίας ποιότητας Teflon Classic με την εγγύηση της DuPont. Η εσωτερική επιφάνεια αποτρέπει το φαγητό από το να κολλάει στα σκεύη ενώ κάνει το καθάρισμα παιχνίδι. Αποτελεί ένα ασφαλές υλικό για επαφή με όλα τα είδη τροφίμων.

θερμαντική απόδοση

Όλα τα προϊόντα για χρήση σε εστία της σειράς Orange είναι σχεδιασμένα με γνώμονα την άριστη λειτουργία σε κάθε τύπο εστίας εκτός από επαγωγική, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών, των κεραμικών και των εστιών υγραερίου και αλογόνου. Είναι ακατάλληλα για χρήση σε επαγωγικές εστίες.

γυάλινο καπάκι

Τα καπάκια από θερμικά επεξεργασμένο γυαλί (Tempered Glass) με βαλβίδα ατμού βοηθούν στην καθημερινή χρήση, για να παρακολουθείτε την πορεία της μαγειρικής σας χωρίς να χρειάζεται να ανοίγετε το καπάκι. Η ενσωματωμένη βαλβίδα εξασφαλίζει εκτόνωση της πίεσης κατά το βρασμό.

αλουμίνιο 5083

Τα προϊόντα Orange κατασκευάζονται από κράμα αλουμινίου 5083 το οποίο προσδίδει στα σκεύη υψηλή αντοχή και μεγάλη θερμοαγωγιμότητα. Έτσι μειώνεται ο χρόνος μαγειρέματος και εξοικονομείται ενέργεια, ενώ αποφεύγονται θερμά σημεία που μπορούν να κάψουν το φαγητό.

σύγχρονος σχεδιασμός

Τα σκεύη για χρήση σε εστίες της σειράς διαθέτουν πρωτοποριακές εργονομικές λαβές Stay-Cool από βακελίτη για άνετο και ασφαλές πιάσιμο. Αυτές παραμένουν κρύες ακόμη και μετά από ώρες μαγειρικής. Το έντονο πορτοκαλί χρώμα βελτιώνει τη διάθεση στην κουζίνα.