Σουρωτήρι Ανοξείδωτο TITANIUM 22cm

Κρατάει μόνο την ουσία! Από ανοξείδωτο χάλυβα κορυφαίας ποιότητας, ανθεκτικό στη σκληρή χρήση. Με πρακτικές λαβές για εύκολο κράτημα. Εύκολο καθάρισμα σε πλυντήριο πιάτων.
Κατάλληλο για Πλυντήριο
Κατάλληλο για Ψυγείο
Ανακυκλώσιμο
Κατάλληλο για Τρόφιμα
Χαρακτηριστικά
εργονομικές λαβές

Οι λαβές από βακελίτη με ένθετα στοιχεία σε όψη Τιτανίου παραμένουν κρύες ακόμη και μετά από ώρες συνεχόμενης χρήσης ενώ εξασφαλίζουν άνετο και εργονομικό κράτημα.

γυάλινο καπάκι

Όλα τα προϊόντα για χρήση σε εστία της σειράς Titanium είναι σχεδιασμένα με γυάλινο καπάκι από θερμικά επεξεργασμένο γυαλί για να παρέχουν εικόνα στο εσωτερικό του σκεύους κατά το μαγείρεμα ενώ διαθέτουν βαλβίδα ατμού για εκτόνωση της πίεσης.

5 - στρωματικός πάτος

Κάθε σκεύος Titanium είναι κατασκευασμένο με 5-στρωματικό πάτο που περιέχει 2 στρώματα αλουμινίου με ενδιάμεσο σιδηρομαγνητικό ατσάλι και περικλείονται από 2 στρώματα ανοξείδωτου χάλυβα.

μετρητής ποσότητας

Για άριστο αποτέλεσμα ανεξαρτήτως συνταγής και χρήση της σωστής ποσότητας υλικών οι χύτρες και οι κατσαρόλες της σειράς έχουν μεζούρα υλικών στο εσωτερικό τους χαραγμένη με laser.

θερμαντική απόδοση

Λόγω της ιδανικής κατανομής πάχους χάλυβα στα τοιχώματα και χρήσης ειδικών ευθερμαγωγών κραμάτων αλουμινίου στον πυθμένα, τα σκεύη της σειράς εξασφαλίζουν γρήγορο μαγείρεμα ενώ ταυτόχρονα εξοικονομούν ενέργεια.

ανοξείδωτος χάλυβας 18/10

Για να εξασφαλιστεί η εξαιρετική αντοχή στην καθημερινή χρήση τα προϊόντα Titanium κατασκευάζονται από εξαιρετική πρώτη ύλη. Ανοξείδωτο χάλυβα 18/10. Έτσι είναι και απόλυτα ασφαλή και υγιεινά για κάθε μαγειρική.