Δοχείο Γυάλινο Άθραυστο Ορθογώνιο GLASSLOCK 400ml (RP519)

Δοχείο Γυάλινο Άθραυστο Ορθογώνιο GLASSLOCK 400ml (RP519)
Απευθείας από το ψυγείο ή την κατάψυξη στο φούρνο! Εξαιρετικά ανθεκτικό, πρακτικά άθραυστο λόγω του θερμικά επεξεργασμένου γυαλιού. Κλείνει αεροστεγώς (κούμπωμα 4 σημείων), χωρίς κίνδυνο διαρροών και οσμών. Κατάλληλο για ηλεκτρικό φούρνο μέχρι 120 ºC (χωρίς το καπάκι), για φούρνο μικροκυμάτων και για ψυγείο/κατάψυξη. Απόλυτα ασφαλές και υγιεινό για αποθήκευση τροφίμων. Καθαρίζεται εύκολα σε πλυντήριο πιάτων.
Κατάλληλο για Φούρνο Αέρα
Κατάλληλο για Γκριλ
Κατάλληλο για Μικροκυμάτων
Κατάλληλο για Πλυντήριο
Κατάλληλο για Ψυγείο
Ανακυκλώσιμο
Κατάλληλο για Τρόφιμα

Μέγεθος

14,8x9,9 cm

ΚΩΔ

050.000168

Barcode

8807246005071

Χαρακτηριστικά
εξαιρετικά ανθεκτικό

Τα φαγητοδοχεία Glasslock κατασκευάζονται από εξαιρετικά ανθεκτικό, πρακτικά άθραυστο θερμικά επεξεργασμένο γυαλί (Tempered).

αεροστεγές κούμπωμα

Το καπάκι έχει κούμπωμα τεσσάρων σημείων με ανθεκτικά clips και λάστιχο σιλικόνης το οποίο εξασφαλίζει τέλειο και αεροστεγές κλείσιμο χωρίς διαρροές.

ασφαλές για τρόφιμα

Το γυαλί είναι ιδανικό φυσικό υλικό για φαγητοδοχεία γιατί δεν απορροφά οσμές ούτε χρωματίζεται από τα διάφορα τρόφιμα, ενώ δεν περιέχει δισφαινόλη ή τοξικές ενώσεις και είναι απόλυτα ασφαλές και υγιεινό για τρόφιμα.

εύκολος καθαρισμός

Μετά την χρήση τα φαγητοδοχεία Glasslock μπορούν να καθαριστούν εύκολα στο πλυντήριο πιάτων.

από το ψυγείο στο φούρνο

Τα Glasslock είναι κατάλληλα για απευθείας μεταφορά από το ψυγείο ή τον καταψύκτη σε φούρνο η φούρνο μικροκυμάτων (χωρίς καπάκι).

1 μέγεθος για κάθε ανάγκη

Έχουν μελετημένο μέγεθος και σχήμα ώστε να μη καταλαμβάνουν πολύ χώρο στο ψυγείο ενώ η ποικιλία μεγεθών είναι ικανή να καλύψει κάθε ανάγκη αποθήκευσης φαγητού.