Δοχείο Γυάλινο Άθραυστο Στρογγυλό Υ. GLASSLOCK 720ml (RP529)

Εξαιρετικά ανθεκτικό, σχεδόν άθραυστο, λόγω του Tempered Glass. Ιδιαίτερα υψηλό σε σχέση με τα υπόλοιπα -κατάλληλο για σουπες,corn flakes κλπ Διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα για περισσότερες ημέρες Κλείνει αεροστεγώς(κούμπωμα 4 σημείων), χωρίς κίνδυνο διαρροών και οσμών Χρησιμοποιείται απευθείας απο το ψυγείο/κατάψυξη στο φούρνο μικροκυμάτων Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σερβίρισμα Κατάλληλο για φούνο μικροκυμάτων Κατάλληλο για ηλεκτρικό φούρνο μέχρι 120 ºC (χωρίς το καπάκι) Κατάλληλο για ψυγείο/κατάψυξη Απόλυτα ασφαλές και υγιεινό για αποθήκευση τροφίμων Καθαρίζεται εύκολα σε πλυντήριο πιάτων Διανέμεται στην Ελλάδα από την ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ ΑΕ. Η εταιρεία εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας πιστοποιημένο κατά το πρότυπο EN ISO 9001:2008.
Χαρακτηριστικά
εξαιρετικά ανθεκτικό

Τα φαγητοδοχεία Glasslock κατασκευάζονται από εξαιρετικά ανθεκτικό, πρακτικά άθραυστο θερμικά επεξεργασμένο γυαλί (Tempered).

αεροστεγές κούμπωμα

Το καπάκι έχει κούμπωμα τεσσάρων σημείων με ανθεκτικά clips και λάστιχο σιλικόνης το οποίο εξασφαλίζει τέλειο και αεροστεγές κλείσιμο χωρίς διαρροές.

ασφαλές για τρόφιμα

Το γυαλί είναι ιδανικό φυσικό υλικό για φαγητοδοχεία γιατί δεν απορροφά οσμές ούτε χρωματίζεται από τα διάφορα τρόφιμα, ενώ δεν περιέχει δισφαινόλη ή τοξικές ενώσεις και είναι απόλυτα ασφαλές και υγιεινό για τρόφιμα.

εύκολος καθαρισμός

Μετά την χρήση τα φαγητοδοχεία Glasslock μπορούν να καθαριστούν εύκολα στο πλυντήριο πιάτων.

από το ψυγείο στο φούρνο

Τα Glasslock είναι κατάλληλα για απευθείας μεταφορά από το ψυγείο ή τον καταψύκτη σε φούρνο η φούρνο μικροκυμάτων (χωρίς καπάκι).

1 μέγεθος για κάθε ανάγκη

Έχουν μελετημένο μέγεθος και σχήμα ώστε να μη καταλαμβάνουν πολύ χώρο στο ψυγείο ενώ η ποικιλία μεγεθών είναι ικανή να καλύψει κάθε ανάγκη αποθήκευσης φαγητού.